Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، در روزهای گذشته مخاطبین کمپینی با عنوان «۱۵ آذر به عنوان روز اهواز ثبت شود» در سامانه «فارس من» ثبت کردند.

محمد علی‌بخشی پور سردبیر این سوژه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: اهواز به‌عنوان یک شهر فرهنگی از صدر اسلام منشا یکسری تحولات بوده و یکی از نزدیک‌ترین شهرها به قلمرو حکومت اسلامی محسوب می‌شد که همین مسئله باعث گردید تا اهواز به محل زندگی بسیاری از بزرگان تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه بعد از قرن پنجم که براثر زلزله اهواز خالی‌ از سکنه شد، روند توجه به اهواز متوقف گردید و در زمان خلافت ناصرالدین‌شاه اهواز با نام ناصریه مجدداً بر زبان‌ها افتاد و حول محور رود کارون به‌عنوان یک شهر بندری شکل گرفت.

سردبیر سوژه فارس من گفت: حتی یک‌سال قبل از کودتای مرداد ۳۲، در اهواز افرادی که ضد رژیم وقت به فعالیت می‌پرداختند موجب ضرب‌وشتم افراد وابسته به رژیم و بیگانگان قرار گرفتند.

وی ادامه داد: بعد از وقایع و حماسه‌های مختلف در اهواز به‌ویژه در دوران دفاع مقدس متأسفانه این شهر کم دیده شد و اینک انتظار داریم اهوازی که با حجم عظیمی از مجاهدت‌ها و رشادت‌های مردم در برابر حوادث مختلف ایستادگی کرد، دیده شود.

محمد علی‌بخشی پور با بیان اینکه، این شهر با تمام وسعت و ظرفیت‌هایش دچار محرومیت‌های فراوانی است و این محرومیت صرفاً در حوزه اقتصادی نیست، تصریح کرد: حتی مردم سایر شهرها و استان‌ها در یک روز مشخص که بنام آن شهر است در محضر مقام‌معظم رهبری حاضر می‌شوند اما اهواز به‌عنوان پایتخت دفاع مقدس کشور از این امتیاز نیز برخوردار نیست.

وی بیان کرد: مقام‌معظم رهبری نیز زمانی‌که می‌خواهند از خاطرات دفاع مقدس و حتی خاطرات زنان رختشور و پشتیبانی‌های جنگ نقل کنند از خاطرات اهواز به‌عنوان مهم‌ترین پشتیبان جنگ می‌گویند.

علی‌بخشی پور عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد ۱۵ آذر که با بمباران ۵۲ منطقه اهواز، شهدا و مجروحان زیادی تقدیم اسلام و انقلاب شد، زمان مناسبی است تا روز اهواز نام گیرد.

وی اذعان کرد: این روز می‌تواند به‌عنوان نمادی از مقاومت و حماسه اهواز با دستان خالی مردمانش در تقویم ملی ثبت شود.

علی‌بخشی پور عنوان کرد: نه‌تنها اهوازی‌ها بلکه تمام مردم کشور وطن دومشان اهواز است؛ حاج‌قاسم زمانی‌که به اهواز آمده بود می‌گفت این‌جا وطن دوم من است همچنین بسیاری از سرداران از کوچه کوچه‌های اهواز روایت و خاطره دارند چراکه در این کوچه‌ها قد کشیدند.

در صورت تمایل  از این پویش حمایت کنید (15 آذر به عنوان روز اهواز ثبت شود)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روز اهواز ثبت روز ملی اهواز دفاع مقدس ثبت شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۶۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی  خبرگزاری تسنیم، خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید.

با پیگیری ستاد معراج شهدا و پس از بررسی و انجام تست دی ان ای از افراد مدعی، نسبیت خانوادگی آقای محمد یاسین مرادی فرزند میرزا محمد به عنوان برادر شهید نسیم افغانی محرز گردید.

برادر شهید نسیم افغانی امروز با حضور در ستاد معراج شهدا در جریان احراز نسبیت برادری با شهید قرار گرفت.

خرداد سال 1399 بود که سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین طی یک ویدئو درخواست کرد هر کسی می تواند در شناسایی یک شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس کمک کند.

او در این ویدئو گفته بود: در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدای گلگون‌کفن دفاع مقدس، اخیراً شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به‌ نام «نسیم افغانی»، فرزند میرزا محمد، 31 ساله به شماره پلاک CG519_396 اعزامی از لشکر 5 نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است. چرا که با پیگیری‌های به‌ عمل‌ آمده، نشانی جدیدی از محل سکونت خانواده این شهید افغانستانی به دست نیامده است. خواهشمند است در صورت اطلاع از محل سکونت خانواده شهید در ایران یا افغانستان، مراتب را به کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح منعکس کنید.

برگزاری یادواره 470 شهید کارگر استان همدان + تصویر

حتی محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و سعید اوحدی، رئیس وقت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در اطلاعیه ای تقاضا کردند تا اگر کسی اطلاعی از خانواده این شهید عزیز دارد اعلام کند. تنها اطلاع به دست آمده در مورد این شهید دفاع مقدس، عکس او از پرونده پرسنلی‌اش، تصاویر حضور در جبهه و مشخصات یگان اعزامی‌اش بود.

گفتنی است نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیف‌الله از تیپ امام جواد(ع) لشکر 5 نصر خراسان بود که فرمانده گردانش، شهید جواد آخوندی بود. پیکر شهید آخوندی همچنان مفقود است. جانشین گردان نسیم افغانی در زمان شهادت، شهید سید محمود هاشمی بود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد